新闻详情

朗诗·未来墅露台改造 | 小白露台

发表时间:2019-11-06 15:32

、         

02.jpg

           




小白露台是一个几乎荒废状态下的花园改造项目,拿到这个案子又无奈又惊喜,无奈的是现场原设计只有浅色地板和一堆摸不着头脑的花池和杂草,还有个上世纪审美下的廊架,几乎没有任何功能,惊喜点业主审美较高(一位喜欢画画、养狗、养植物、美食的小白(女主人)自由职业者),露台空间相对比较整,面对大片的山林,观景面很棒。

                                                                         

The small white terrace is also an outdoor continuation of the indoor living space. It is a terrace composed of a clever change of space. It uses a highly functional and detailed requirement to organize and divide the space twice. It uses the current secondary design and reconstruction to skillfully realize a relaxed terrace garden. .. ..




01.jpg


06.jpg



小白露台亦是室内生活空间的室外延续,一个巧改空间构成的露台,用高度功能化,细节化的需求来二次组织和分割空间,利用现状二次设计改造巧妙的实现一个轻松的露台花园..


The small white terrace is also the outdoor continuation of the indoor living space. It is a terrace formed by ingeniously changing the space. It organizes and divides the space with highly functional and detailed requirements, and ingeniously realizes a relaxed terrace garden by utilizing the current secondary design and transformation



                     

05.jpg


                     

14.jpg


                     

04.jpg


                     

07.jpg



我们保留了全部区域的原灰色塑木地板,因为颜色不错,做一个大面关系没问题也可以节省改造成本,所以完全保留了原地面。


We have retained the original grey plastic wood floor in all areas, because the color is not bad, it is no problem to make a large surface, and it can also save the cost of transformation, so the original floor is completely retained.



                     

03.jpg


除此之外,我们保留了原花池部分基础并根据方案进行二次改造,有扩的有接的有加高做靠背的,还有露台入口区域的大面观景空间,几乎完全没有动。


In addition, we have retained part of the foundation of the original flower pool and carried out a secondary transformation according to the plan, including expansion, connection and elevation for backrest, as well as the large viewing space of the terrace entrance area, which is almost completely untouched.

                         


                     

18.jpg


                     

10.jpg



钢结构廊架、户外卡座、立面格栅遮挡空间、户外厨房空间以及智能化灌溉系统,都给予客户一个自由舒适的户外休闲空间。


Steel frame gallery, outdoor booth, facade grille shading space, outdoor kitchen space and intelligent irrigation system all give customers a free and comfortable outdoor leisure space.


                     

17.jpg






设计公司:大苒园林景观设计工程(南京)有限公司

项目地址:江苏省南京市朗诗

项目类别:屋顶花园

项目面积:72m²

主案设计师:王国库

材料:浅灰色塑木地板、钢结构、菠萝格地板格栅、白色真石漆、植物(鸡爪槭,欧月,宿根植物及球根植物)


Design company:D·R LANDSCAPE

Project address:LangShing,NanJing,JiangSu

Type of project:Rooftop garden

Project area:72m²

Master Designer:Wang GuoKu

Material Science:Light grey plastic wood floor, steel structure, pineapple lattice floor grille, white true stone paint

                               plants (maple of chicken feet, European moon, perennial plants and bulbous plants)





分享到: